AURINKOPUISTO.COM
 
 
 
Vihreää energiaa lämmitykseen
   Koti      Varaosat Hilti      Varaosat
 
Täältä voit tilata varaosia Hiltin koneisiin, myös vanhempiin, joihin maahantuojan mukaan ei enää ole varaosia saatavilla. HIILET löydät täältä
Turmopol 20 HD -vaihteistoöljy 100 ml 12,00 euroa; 250 ml 24,00 euroa; 1 litra 96,00 euroa (Hinnat sis. ALV)
Saatavilla mm. roottorit (ankkuri), hiilet, rattaat, istukat, virtakytkimet, öljyt (Turmopol 20 HD, vaihteiston "alkuperäisöljy"), Turmogrease, tiivisteet yms. Koneen korjaus/huolto on hyvä aloittaa kattavalla varaosapaketilla, katso lisää täältä tai antaa korjaajamme tehdä työt puolestasi. Uutuutena pieneen huoltoon kiertokanki, mäntien renkaat ja vaihteistoöljyä yhteen täyttöön riittävä määrä. Hinta esim. TE72 -koneelle 28,00 euroa (sis. ALV). Purkukoneista saattaa löytyä sopivia käytettyjä osia edullisempaan remonttiin.
 
Nyt saatavilla myös akkuja (Hilteihin ja myös muihin merkkeihin, pyydä tarjous), akkulatureita (varastossa mös käytettyjä, kysy päivän hintaa) sekä teriä (SDS+, SDS max, yms.)
 
Joihinkin malleihin varastosta löytyy vaihtomoottori, myös korjaukseen tarvittavat varaosapaketit saatavilla.
 
Kysy tarvitsemasi osan/osien saatavuutta, sivustoa päivitetään jatkuvasti uusien osien osalta eli vaikkei tarvitsemaasi osaa löydykään sivultamme, voi se silti olla saatavissa. Täältä näet hintoja TE72 -koneen varaosille.
myynti.elektroshop@gmail.com 
elektroshop@aurinkopuisto.com
 
 


 
 
 
 
 
 
Sivustoa viimeksi päivitetty 13.6.2016