AURINKOPUISTO.COM
 
 
 
Vihreää energiaa lämmitykseen
   Koti      Lattialämmitys
Flooren hinnasto (päivitetään lähipäivinä)
 
 

 
 

Flooréwa Kit

Valmis paketti vesikiertoiselle lattialämmitykselle

Flooréwa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asentaa itse vesikiertoinen lattialämmitys.

 

 

 

Tavoitteenamme on tarjota sinulle  markkinoiden paras vesikiertoineen lattialämmitysjärjestelmä, niin joustavuutensa, taloudellisuuden kuin mukavuudenkin osalta.

 

Vesikiertoinen lattialämmitys antaa erittäin miellyttävän mukavan lämmön, joka on vielä taloudellinen. Riippumatta onko lämmönlähteesi sähkö, kaukolämpö, lämpöpumppu tai mikä juuri nyt on taloudellisin, voit päästää nauttimaan vesikiertoisesta lattialämmitystä. 

 

 

Joustavuutta

Floorèwa 12 rakennuskorkeus on erittäin matala (13mm) ja tämän vuoksi helppo asentaa jopa tiloihin jossa normaalisti et voisi asentaa lattialämmitystä.

Mikäli haluat laatoitetun lattian, voit asentaa laatan suoraan Floorèwa 12 levyn päälle, jolloin kokonaiskorkeus laatan kanssa jää noin 25 mm.

Lämpölevy on valmistettu erikoiskovasta styroxlevystä, joka on pinnoitettu alumiinifoliolla. Tämän vuoksi levyt ovat erittäin helppoja työstää.                 

 

Taloudellisuus

Floorèwa 12 lattialämmitys lämmittää aivan lattiapinnassa ja koska levy on eristetty alta (poiketen perinteisestä lattialämmityksestä, joka lämmittää koko lattialaatta), Floorèwa on taloudellinen ratkaisu.

Tarvittaessa lisäeristystä voit valita EASY levyjä. EASY levyjä on 18mm, 25mm ja

50 mm eristyksellä.

 

Mukavuus

Floorèwa lämpölattia on erittäin nopea ja helppo säätää, lyhyen vasteaikansa vuoksi. Tämän vuoksi huoneen lämmönsäätö on todella helppoa ja mahdollistaa esim. väliaikaisen lämmön laskemisen vaikka yöksi.

Nopea vasteaika tarkoittaa sinulle mukavuutta niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollasi.

 

 

Miten Flooréwa 12 toimii?

Lämpölevy ja putki

Järjestelmän koostuu alumiinifoliolla pinnoitetusta styroxlevystä joissa urat PEX-putkelle. Levyt asennetaan suoraan tasaiselle lattia-alustalle. Alumiinin tehtävä on siirtää putkissa kiertää lämpö tasaisesti koko lattiapintaan. Putki on happidiffuusio suojattu PEX-putki. Happidiffuusiosuojaus tehtävä on estää hapen siirtymisen putken läpi lämpö-järjestelmään. Happi on vahingollinen lämpöjärjestelmässä koska se ruostuttaa teräsosia. PEX-putki on tyyppihyväksytty euronormien mukaan ja odotettavissa oleva elinikä on n. 50 vuotta.

 

Shuntti/Pumppu

Shuntti/pumppuryhmän tehtävä on kierrättää vesi lattialämmityspiirissä, sekä huolehtia että lattialämmittypiirissä kiertää oikeanlämpöistä vettä. Mikäli, osa tiloista lämmitetään keskuslämmitys pattereilla ja osa lattialämmi-tyksellä, ryhmä varmistaa että patteriverkos-tossa kiertävä n. 50-55C vesi lasketaan lattialämmityspiirissä 30-40C:seen.

Shunttiryhmän ansiosta voit asentaa lattia-lämmityksen samaan piiriin vesikiertoisen patteriden kanssa.  Shuntti FS 36 käytetään Floorèwa Kit:in kanssa, ja se riittää 36m2 asti. Voit siis max. asentaa 3 kpl 12m2 Kit:tiä yhteen shunttiryhmään. Ryhmän mukana tulee kapilaarianturilla varustettu termostaatti jolla säädän lattialämmitystä. Voit myös ostaa langattoman termostaattipaketin.

Shunttiryhmä FS-EL36 löytyy myös lämpövastuksella. Vastus riittää lämmittämään 20m2 tämä on, käytännöllinen ratkaisu mikäli haluat lattialämmityksen lämmityskauden ulkopuolella esim. kesällä. 

Suuremmissa kohteissa ryhmä mitoitetaan erikseen.

 

 

Mitä minä tarvitsen?

Floorèwa Kit on suunniteltu erityisesti yksittäisten huoneiden vesikiertoisen lattialämmityksen.  Pakkaus koot ovat 6m2, 9m2 ja 12m2. Mikäli tarvitset yli 12m2 sinä voit valita kaksi tai kolme pakkausta, 36m2 (3 pakkausta) on myös maksimi määrä FS36 Shunttipumpulle. Yhteen pakettiin ei tarvita erillistä jakotukkia. Mikäli, asennat esim. 36m2, tarvitset jakotukin 3 lenkille. Kohteisiin jotka ovat yli 36m2, ottakaa yhteyttä, ja pyytäkää tarjousta.

Floorèwa soveltuu kaikille tavallisimmille lattiamateriaaleille; puu, parketti, muovi ja keraaminen laatta. Toimii hyvin niin eteisessä, olohuoneessa kuin keittiössä tai kylpyhuoneessa.

                     

Nopea kertaus

1.    KUINKA ISO TILA ON? Yhdistämällä Floorewa Kit pakkauksia saat erikokoisia ratkaisuja, (esim. tarve on 14 M2 – valitse tällöin 1 kpl 6m2 ja 1 kpl 9m2). Putket ja levyt lyhennetään tarpeen mukaan.

2.    MITEN FLOORÈWA LÄMPÖLEVYT ASENNETAAN? Liimaamalla levyt lattiaa vasten, tämä sopii aina riippumatta pintamateriaalista. Liimaus tehdään joko lattialiimalla tai lattialaatta laastilla. Voit myös ruuvata tai niitata levyt mutta vain jos valitset kelluvan lattian esim. laminaattiparketin.

3.    TARVITSENKO SHUNTTIA? Shunttia tarvitaan mikäli lattialämmitys, on samassa piirissä kuin vesikiertoinen patteriverkosto. Patteriverkoston ollessa yksiputkijärjestelmässä tarvitset myös kiertoventtiilin.  Mikäli et käytä Shunttia tarvitset erilliset supistusnipat.

4.    TARVITAANKO SHUNTIN KANSSA JOTAIN? Liitettäessä useampi 2 tai 3 Foorèwa Kit ryhmään tarvitset jakotukin 2 tai 3 lenkille. Voit myös ostaa erillisen langattoman termostaatti paketin mikäli haluat.

5.    MITÄ MUUTA TULISI MUISTAA? Floorèwa vaatii erikoistuotteita laatoille märkätiloissa tarkista sivuiltamme tai kysy myyjältäsi.

Ostoslista:

Tuote nro      NIMIKE

41005            Floorèwa Kit 6 m2

41006            Floorèwa Kit 9 m2

41007            Floorèwa Kit 12 m2

 

Lisätarvikkeet:

41326            Floore Shuntti FS36

41327            Floorè sähkö Shuntti EL-FS36

41332            Jakotukki 2-lenkille

41333            Jakotukki 3-lenkille

41325            Kiertoventtiili

41184            Supistusnipat ¾” – ½”

41263            Langaton termostaatti paketti

 

Muista myös, mattoveitsi, hanskat, hammastettu levityslasta, tapettiviivoitin, spriitussi ja timpurimitta sekä laastit että mahdolliset tasoitteet.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sivustoa viimeksi päivitetty 13.6.2016