AURINKOPUISTO.COM
 
 
 
Vihreää energiaa lämmitykseen
   Koti      Varaajat      OSO-lämminvesivaraajat
 

OSO varaajia

Valikoimamme koostuu laadukkaista suomenolosuhteisiin soveltuvista OSO lämminvesivaraajista ja energiavaraajista.

Käyttövesivaraaja varmistaa lämpimän veden saatavuuden

Käyttövesivaraaja huolehtii lämpimän käyttöveden valmistuksen sekä huolehtii siitä, että kuumaa vettä on valmiina riittävästi. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin niin kosteisiin tiloihin sijoitettavia kuin kaapistoon asennettavia malleja. Tutustu valikoimiin lisää täältä.

Energiavaraajan avulla lämmityksestä paras hyötysuhde


Energiavaraaja toimii lämmitetyn veden varastona, josta lämmintä vettä käytetään lämmityskierrossa olevan veden tai käyttöveden lämmittämiseen. Energiavaraajan rooli lämmityksessä on merkittävä. Energiavaraaja soveltuu eri lämmönlähteiden yhteyteen ja mahdollistaa useiden lämmönlähteiden rinnakkaiskäytön. Energiavaraajan käyttö on ekologista, koska sen avulla lämmityslaitetta voidaan kuormittaa korkealla ja tasaisella teholla saavuttaen paras hyötysuhde.

Energiavaraaja valitaan käytön, tarpeiden ja lämmitysmuodon mukaisesti. Energiavaraajaan voidaan kytkeä useita energialähteitä yhtä aikaa, jolloin energiaa voidaan varastoida kulloinkin edullisimmasta tai käytössä olevasta energialähteestä. Energiavaraaja toimii myös energiantuotannon ja –tarpeen tasaajana eli lämpö varastoidaan varaajaan ja hyödynnetään käytön ja tarpeen mukaisesti.

Valikoimastamme löydät sopivat vaihtoehdot niin uudis- kuin remontointikohteisiin ja kaikkiin pientaloissa käytössä oleviin energialähteisiin.

Maalämpöpumpun kanssa tarvitaan lähes aina energiavaraaja, joko erillisenä yksikkönä tai pumpun sisään rakennettuna. Sähkölämmityksessä varaajan avulla voidaan hyödyntää edullisempaa yösähköä ja puulämmityksessä tehokas varaaja vähentää kattilan lämmityskertoja. 

Tutustu energiavaraaja-mallistoon tästä.

Oson varaajat markkinoiden huipputuotteita


Kaikki OSOn varaajien säiliöt ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja, sillä suomalainen, kuten OSOn valmistusmaan Norjan vesi on hapanta. Euroopassa laajasti käytössä olevat emalisäiliöt eivät kestä hapanta vettä samalla tavalla kuin ruostumattomasta teräksestä valmistettu.

OSOn varaajat valmistetaan Norjassa ja niitä on myyty jo liki 2,5 miljoonaa kappaletta. OSOn säiliöillä on 10 vuoden takuu. Takuu koskee vain säiliötä, sähköosissa on alihankkijan antama kahden (2) vuoden takuu. Säiliön odotettavissa oleva kestoikä on liki 30 vuotta.

OSOn toiminta pohjautuu ympäristölähtöisyyteen, siksi heille on tärkeämpää varmistaa säiliön pitkä kestoikä kuin kehittää tuotteen ulkoasua. OSOn ekologisen ajattelun kärkituotteita ovat muun muassa EnergiaSäästäjä ES, joka ottaa talteen suihkusta ja tiskikoneesta poistuvan kuuman veden lämpöenergian. OSO valmistaa kymmenille aurinko- ja lämpöpumppuvalmistajille säiliöt.

 
Sivustoa viimeksi päivitetty 13.6.2016